MEIDÄN SALI

WODConnect on käyttämämme laskutusalusta, sekä mahdollisuus treenipäiväkirjan pitoon. Seuraavasta tekstistä löydät tietoa WODConnectista. Ensimmäiseksi pyydämme teitä liittymään alustaan ja liittämän profiiliinne kuvan itsestänne. Näin opimme tuntemaan teidät paremmin. Liity osoitteessa https://www.wodconnect.com/crossfit-oulu/feed

LASKUTUS

Laskut lähtevät WODConnectista aina kuun viimeinen päivä. Jokaiseen laskuun on lisätty 2 euron laskutuslisä.

Ilmoita salilla Essille tai Antille haluamasi laskutusväli, ja tämän jälkeen laskut lähtevät automaattisesti. Joko kerran kuussa, 3kk välein tms… Sporttipassi sekä opiskelija-alennukset ovat vielä voimassa ja niiden hintojen mukaiset laskut saa myös lähtemään WODConnectista.

Ilmoita hyvissä ajoin ennen kuun vaihdetta mikäli et haluakaan jatkaa enää treenaamista niin sinulle ei ehdi lähteä uutta lasku.

Jos sinulle ei ole vielä tullut laskua WODConnectin kautta, etkä ole ilmoittanut haluamaasi laskutusväliä, tee se ennen kuun vaihdetta.

Jos ostat salilla palautusjuomia tai muita tuotteita, ne pystyy lisäämään myös samalle laskulle treenimaksun kanssa.

Kun olet ilmoittanut haluamasi laskutusvälin, löydät laskun WODConnectista, oikeasta yläkulmasta oman kuvasi alta osiosta “My bills” tai sähköpostistasi.

Jos sinulla on kysyttävää WODConnectista, kysy lisää salilla, laita viestiä info@crossfitoulu.com tai soita 040 1523 247

TREENIPÄIVÄKIRJA

Lisäämme WODConnectiin päivittäin tekemämme treenit. Siellä voit pitää kirjaa tuloksistasi ja samalla seurata kehitystäsi. Voit laittaa tuloksesi kaikkien nähtäville tai vain omaan kirjanpitoosi.

CROSSFIT OULU FACEBOOKISSA
MIKSI CROSSFIT OULU
  • 100% varma fyysisen kunnon kasvu
  • Ammattivalmentajat
  • Onnistumisen elämyksiä
  • 1000 M2 avointa treenitilaa
  • Loistava treeniporukka
  • Kannustava ja avoin treeni-ilmapiiri