Uusi omatoimitila – uudet käytännöt


Kuten jo aiemmin on kerrottu, Talli siirtyy välineineen isolle puolelle, ja vastaavasti painialue siirtyy Tallin entisiin tiloihin.

Uuden omatoimipuolen jäsenyydet säilyvät ennallaan. Samoin kulkulätkän käyttö. Uutena käytäntönä kaikki CrossFit puolen asiakkaat saavat käyttää omatoimitilaa harjoitteluun salin aukioloaikoina. Enää ei siis tarvitse erikseen maksaa kulkulätkästä omatoimipuolen käyttöä varten. Kulkulätkästä maksetaan ainostaan, mikäli haluaa käyttää salia aukioloaikojen ulkopuolella.

Omatoimitilan ja ison salin irtovälineet ovat omatoimitreenaajien ja päivän treeniä tekevien yhteisessä käytössä. Huomionarvoista on kuitenkin se, että ohjattua päivän treeniä tekevät ovat etuajo-oikeutettuja kaikkiin välineisiin mikäli tarve vaatii. Omatoimitreenaajat voivat käyttää koko salia silloin kun ohjattuja harjoituksia (WOD tai Barbell Club) ei ole.

Tallissa voi harjoitella vielä perjantaina 23.3 klo 18.00 saakka. Tallin purkutyöt alkavat allekirjoittameen toimesta samalla kellonlyömällä. Isot talkoot alkavat lauantaina klo 14.00 heti KIDS- treenien jälkeen. Tervetuloa silloin mukaan tekemään salista parempi treenipaikka!

Terveisin,
kyllä te tiedätte

Kommentointi tähän artikkeliin on suljettu.