Tue paikallista yrittäjää

Moni yritys taistelee tietään vallitsevien poikkeusolojen ylitse, niin myös CrossFit Oulu. Haluamme olla osana taistelussa COVID-19 virusta vastaan.

CrossFit on ennen kaikkea yhteisö. Ja meidän yhteisöllä on käsittämättömän suuri sydän. Olemme saaneet niin paljon tukea, että emme pysty mitenkään sanoin siitä riittävästi kiittämään. Silti yritämme: KIITOS. Tukenne arvo on meille korvaamatonta. Teemme tätä työtä teitä varten. On palkitsevaa nähdä usean ihmisen liikkuvan rakkaudesta lajiin, saamassa ystäviä ja ylittämässä itsensä. Haluamme tarjota teille jatkossakin paikan, missä harjoitella ja ohjatut tunnit, joita meidän lähes 20 valmentajaa teille vetävät. Tällä hetkellä tarjoamme jäsenillemme lainausoikeuden salimme välineisiin, kotiohjelmoinnin, fb-livenä ohjatut kehonhuoltotunnit ja video-ohjatut taitotunnit. Lisäksi pyrimme keksimään lisää keinoja tarjota teille ohjausta.

Salimme jäsenten antaman tuen lisäksi olemme saaneet paljon kysymyksiä, miten yritystämme voi tukea. Ja tarjoamme nyt teille siihen keinon.

On ramp (alkeiskurssi) – lahjakortti

Jos olet harkinnut aloittavasi CrossaFit-lajin harrastamisen tai haluat antaa alkeiskurssin lahjaksi läheiselle, voit lunastaa lahjakortin nyt. Lähetämme lahjakortin kotiisi postitse. Lahjakortissa ei ole voimassaoloaikaa, vaan lahjakortin voi käyttää millä alkeiskurssilla tahansa. Normaalioloissa järjestämme alkeiskurssin kuukausittain.

Lisää kurssista voit lukea täältä: Aloittaminen. Jos olet opiskelija ja oikeutettu opiskelija-alennukseen, laitathan sähköpostia osoitteeseen info(@)crossfitoulu.com.

On ramp (alkeiskurssi) – lahjakortti

Tervetuloa osaksi yhteisöämme.

 

Jos haluat tukea yritystämme muilla tavoin, voit olla yhteydessä sähköpostitse info(@)crossfitoulu.com.

 

Kiitos CrossFit Oulun yhteisö, kuten olemme sanoneet, ilman teitä ei olisi meitä.

MIKSI CROSSFIT OULU
  • 100% varma fyysisen kunnon kasvu
  • Ammattivalmentajat
  • Onnistumisen elämyksiä
  • 1000 M2 avointa treenitilaa
  • Loistava treeniporukka
  • Kannustava ja avoin treeni-ilmapiiri