Tilajärjestelyitä salilla


CrossFit Oulun sali kokee parannus-, ja muutostöitä maaliskuun lopulla. Muutosten tarkoitus on rakentaa salia toimivammaksi treeniympäristöksi.

Suurin muutos on omatoimitila Tallin siirtyminen nostolavan ja painimolskin tilalle. Samalla painimolski siirtyy omatoimitilaan. Tämä vaihto on taloudellisista syistä välttämätön, ja vuoden loppuun mennessä selviää mikä nykyisen Tallin ja tulevan painitilan kohtalo tulee lopullisesti olemaan.  Vuoden loppuun mennään kuitenkin joka tapauksessa tällä järjestelyllä.

Uusi omatoimitila toimii käytännössä samalla tavalla kuin Tallikin aiemmin toimi. Eli omatoimisesti treenaavat saavat itselleen kulkulätkän, jolla pääsevät kulkemaan salilla 24/7. Koko sali on vanhaan malliin omatoimitreenajien käytössä silloin kun ohjattuja harjoituksia ei ole. Ohjattujen harjoitusten aikana omatoimitreenaajat käyttävät vain omatoimitilaa. Edelleen myös päivän treeneissä käyvät voivat halutessaan lunastaa itselleen 24/7 kulkuoikeuden salille 13e kuukausihintaan.

Muita muutoksia tulee olemaan mm. Infinite Rig;n muokkaaminen seinätelineeksi pitkälle seinälle. Samalla telineeseen tulee 5 uutta leuanvetopaikkaa. Nostolava muuntuu n. kymmeneksi yhden hengen nostolavaksi, jotka sijoittuvat kahdelle avoimeksi jäävälle seinälle. Näin myös Barbell Clubilaiset mahtuvat nostamaan paremmin eikä odotteluaikaa nostojen välillä kerry kohtuuttoman paljon. Näiden ratkaisujen myötä vapaata lattiapintaa jää enemmän ohjattujen harjoitusten käyttöön, ja välineet saadaan sijoitettua paremmin päivän treenejä palvelemaan.

Talkoot muutostöitä varten pidetään lauantaina 24.3 klo 14 alkaen. Myös sunnuntai 25.3 käytetään kokonaan talkootöihin. Sali on suljettu kaikilta harjoittelijoilta talkooviikonloppuna turvallisuussyistä. Ohjatut treenit ja Kids-treenit pidetään lauantaina normaalisti.

Toivotan kaikki kynnelle kykenevät talkoisiin, pysyy vasara ja jakoavain kädessä tai ei.

Toivon myös ettei kukaan järkyty tulevista muutoksista. Myös itseäni harmittaa luopua Tallista. Parin vuoden ajan se palveli meitä erinomaisena treenipaikkana. Tallin käyttöaste on kuitenkin tilavuokraan nähden aivan liian pieni, eikä salilla ole varaa pitää Tallin kokoista tilaa nykyisellä käytöllä. Näillä mennään.

Kommentointi tähän artikkeliin on suljettu.