Salin 6v. synttärit, Miron läksiäiset ja salikisat 14.7!


Kuten varmasti suurin osa salin väestä jo tietääkin, ystävämme Miro jää pois valmennustehtävistä 1.9 alkaen. Miro on työskennellyt CrossFit Oululla jo hieman reilut 5 vuotta. Näinä vuosina on ollut hienoa seurata Miron kehitystä niin valmentajana kuin ihmisenäkin. Vähäsanaisesta pojasta on vuosien aikana kasvanut itsevarma nuorimies. Miron valmennustaitoja voisi tässä kehua pidemmästikin, mutta uskoisin jokaisella olevan sen verran omakohtaista kokemusta aiheesta, etten tässä kirjoituksessa aio pureutua tämän enempää sellaiseen itsestäänselvyyteen.
Todettakoon kuitenkin, että nuoren miehen tähyillessä kohti uusia haasteita, on työnantajan ja työkavereiden roolina ja velvollisuutena nyökätä ymmärtävästi, ja antaa näille aikeille täysi tukensa.

Haikein mutta toiveikkain mielin kiitän Miroa koko CrossFit Oulun puolesta kuluneista vuosista. Miroa tullaan onneksemme edelleen näkemään salilla ainakin vierailevan tähtitreenaajan roolissa. Ehkäpä myös kurssien ja treenien vedon muodossa ;)
Miron tilalle valmennusvastaavaksi astuu Janne, joka ei osaltaan esittelyjä kaipaa. Janne aloittaa valmennukset päivän treeneissä jo ensi kuusta alkaen!

 

SALIKISAT, SYNTTÄRIT JA LÄKSIÄISET

Sen verran sattuu tapahtumia taas pienelle aikaikkunalle, että päätettiin valmentajien kesken järjestää salikisat, salin 6v. synttärit, ja Miron läksiäiset kaikki samalla rykäyksellä. Varjakka Showdown nimellä kulkevat salikisat järjestetään tällä kertaa parikisana. Sarjoja on yksi, ja parit voivat olla sekapareja tai samaa sukupuolta. Kilpailu on tasoltaan kaikille sopiva, joten lajit on suunniteltu siten, että kaikki varmasti uskaltautuvat kisalavalle! Siispä lauantaina 14.7 luvassa on toimintaa koko päivälle. Kisojen itseoikeutettuna suojelijana toimii meidän oma Kimmi, alias Varjakka!

Päivä näyttää kutakuinkin tältä:
klo 0800 Varjakka Showdown, briiffi
klo 0830 Kisat alkavat
klo 1200 Kisat päättyvät viimeistään
klo 1800 Salin synttärit alkavat (Sali tarjoaa ruoan. Omia purtavia ja juomia saa myös tuoda mukanaan itselleen ja muille vanhaan malliin) Luvassa rentoa yhdessäoloa ja kevyttä illan istuntaa. Toivottavasti mahdollisimman moni kerkeää piipahtamaan paikalla!

Tervetuloa!
-Antti

Kommentointi tähän artikkeliin on suljettu.