Ohjelmoinnista, BB Clubista, ja vähän muustakin


Arvoisat asiakkaat, ystävät ja kanssahikoilijat!

Ansiokkaasti vastuuvalmentajan roolista uusiin haasteisiin hyppäävän Miron suuriin saappaisiin astuu Janne “Jämpti” Kakarinen. Jannen ottaessa päävalmentajan roolin, muuttuu myös ohjelmointi astetta monipuolisemmaksi.
Miron hyväksi havaittu ohjelmointilinja jatkuu edelleen samankaltaisena, huoli siis pois.
Jatkossa kutsumme tätä ohjelmointirunkoa perusohjelmoinniksi. Perusohjelmoinnin lisäksi kuvioihin tulee extraohjelmointi, joka tarjoaa haastetta kaipaaville treenaajille enemmän progressioita, kuntoharjoitteita ja monipuolisuutta. Extraohjelmoinnin treenejä voi tehdä omalla ajalla joko yksin, tai vaikka isommalla porukalla kunnon yhteislähtönä!

Tuleva ohjelmointimuutos astuu voimaan syyskuun vaihteessa. Toivomme aktiivista palautetta ohjelmoinnin toimivuudesta, jotta toimintaa voidaan edelleen tälläkin saralla kehittää.

Barbell Club

Painonnostoseuramme kokee valmentajavaihdoksen, kun Tuomas siirtyy syrjään ja tekee tilaa Mikolle. Mikko onkin jo aktiivisesti toiminut klubin treeneissä ja sunnuntain nostotunneilla valmentajan roolissa. Mikko ottaa vastuulleen myös Barbell Clubin ohjelmoinnin. Valmentajina klubissa toimivat siis Miro ja Mikko. Syyskuusta alkaen Miro jää pois, ja tällä hetkellä teemme kovasti töitä Miron seuraajan löytämiseksi. Barbell Clubin jäsenkäytännöt ja hinnat pysyvät muuttumattomina.

Weightlifting Advanced on ainakin kesän ajan avoinna kaikille harrastajille Sinclair rajoista piittaamatta. Rohkeasti siis mukaan nostelemaan!

 

Tallin jäsenyys poistuu

Edesmenneen Tallin mukana pois jäävät myös Tallin jäsenyydet. Jatkossa hinta on kaikille sama, treenaa sitten ominpäin tai WODeilla. Kulkulätkä salille on mahdollista lunastaa vanhaan malliin hintaan 13€/kk. Kulkulätkällä treenaamaan pääsee 24/7.
Tämä muutos ei koske vanhoja Tallin asiakkaita, jotka maksavat vanhaa hintaa.

Mikäli mieleen juolahtaa kysymyksiä, nykäiskää ketä tahansa valmentajaa hihasta ja kysykää, avoimesti.

-Antti ja valmennustiimi

Kommentointi tähän artikkeliin on suljettu.