MEIDÄN SALI

Salikäytännöt

Jotta kaikkien treenikokemus olisi antoisa, noudata näitä käytännön ohjeita salilla ollessasi.

  1. Treenit alkavat tasatunnein valkotaululta. Päivän treeniajat, eli salin aukioloajat näet etusivulta “aikataulu ja hinnasto” kohdasta. Tule aina ajoissa treeneihin. Mikäli myöhästyt, ilmoita siitä valmentajalle ennen kuin liityt treeniin. Fiksu tapa on myös pahoitella myöhästymistäsi.
  2. Kun valmentaja valmentaa/puhuu, kuuntele tarkasti, äläkä puhu itse. Jos et ole varma treenin skaalauksesta, kysy valmentajalta ohjeita. Olet aina lopulta itse vastuussa tankoon laitettavasta rautamäärästä. Ole nöyrä, kunnioita rautaa.
  3. Kunnioita treenivälineitä. Älä pudota tyhjiä tankoja, kahvakuulia, käsipainoja tai muita välineitä. Siivoa aina omat jälkesi (hiki, liidunjäljet, veri jne.) treenin jälkeen. Palauta treenivälineet käytön jälkeen niille kuuluville paikoille.
  4. Kunnioita treenikavereita ja valmentajia. Tervehdi muita salille tullessasi ja sieltä lähtiessäsi.
  5. Pidä yllä siisteyttä salilla. Laita roskat roskiin, pidä keittiö/olohuone siistinä, ja siivoa aina kaikki jälkesi.
  6. Tallin käyttö vain kulkulätkän lunastaneilla (13e/kk).  Kulkulätkällä voit treenata myös CrossFit puolella 24/7, mikäli on-ramp kurssi on käyty. Salille ei pääse treenaamaan ilman kulkulätkää salin ollessa kiinni. Mikäli kuitenkin tulet salille ennen sulkemisaikaa, voit jäädä treenaamaan niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

 

CrossFit Oulu ja lapset

Salille voi tuoda lapsia omalla vastuulla. Vanhemmat ovat vastuussa omista lapsistaan koko aikaa lasten ollessa salilla. Lasten paikka on sohvilla, olohuoneen venyttelymatolla tai painimatolla, mikäli siinä ei ole muuta toimintaa. Lapset eivät saa häiritä päivän treenejä toiminnallaan.

Lasten leluja ja kirjoja löytyy salilta laatikosta, myös omia leluja voi tuoda mukanaan. Jumipallot, rullat, vatsapyörät tai painot eivät ole lasten leluja vaan treenivälineitä! Siivoa lapsesi käyttämät lelut salilta lähtiessäsi.

 

Lääkkeet ja alkoholi

Älä tule treenaamaan alkoholin, huumausaineiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Salilla on nollatoleranssi kiellettyjen aineiden suhteen, jos roinaat, et ole tervetullut treenaamaan.

 

Treenimaksut

Treenimaksut maksetaan viimeistään eräpäivänä.  Menetetty aika esim. sairastumisen tai loukkaantumisen takia voidaan aina korvata treeniaikana täysimääräisenä, tapauskohtaisesti.

Lääkärintodistusta vastaan treenimaksusta voidaan korvata rahallisesti puolet jäljellä olevasta treeniajasta loukkaantumistapauksissa. Sairastumisissa menetetty aika korvataan aina treeniaikana lääkärintodistusta vastaan.

HUOM!!!! WODconnect-laskutus pyörii automaattisesti siitä eteenpäin kun se on laitettu päälle. Jos haluat lopettaa treenaamisen etkä halua enää laskuja, ILMOITA SIITÄ ETUKÄTEEN sähköpostitse ENNEN kuin seuraava lasku on ehtinyt tulla. Jo lähetettyjä laskuja EI POISTETA!

Termit

Omatoimi = Salin ovet auki omatoimista harjoittelua varten.

WOD = workout of the day, eli päivän treeni. Ohjatut tunnit. 
Voit osallistua mille päivän tunnille tahansa niin monta kertaa viikossa kuin haluat/ehdit.

Open gym = Mahdollisuus omatoimiseen treeniin tai päivän treeniin.
Molemmat joko ohjattuna tai itsenäisesti oman valinnan mukaan.

Mobility = Keskitytään liikkuvuuteen, venyvyyteen ja suorituskyvyn parantamiseen ohjatusti.

On-ramp = Kurssilaisten oma tunti jossa käydään läpi CrossFitin perusteet;
liikkeet sekä niiden oikeat ja turvalliset suoritustekniikat.

Barbell Club = painonnostajien treenit

Kisaryhmä = kilpailijoiden treenit

CROSSFIT OULU