MEIDÄN SALI

Salimme säännöt

Jotta kaikkien treenikokemus olisi antoisa, noudata näitä käytännön ohjeita salilla ollessasi.

 • CrossFit Oulu on yhteisö, mitä enemmän annat sille, sitä enemmän saat itse. Tervehdi ja kannusta muita salilla treenaajia.
 • Jätä egosi salin ulkopuolelle, mutta tuo persoonasi sisäpuolelle. CrossFit Oulun salilla olemme kaikki tasa-arvoisia ja yhtä arvokkaita keskenämme.
 • Korjaa jälkesi ja palauta käyttämäsi välineet paikoilleen sekä pyyhi selkeät magnesiumjälkesi pois. Tämä koskee myös esimerkiksi hiki- ja verijälkiä.
 • Älä tiputa tyhjää tankoa maahan, ellei se ole välttämätöntä turvallisuutesi vuoksi (estetään loukkaantumiset). Muistathan, että tankoa, jonka päissä on 5kg painot, ei tule pudottaa lattialle, ellei se ole välttämätöntä.
 • Tule paikalle ajoissa. Ajoissa olemalla kunnioitat niin valmentajien kuin kanssatreenaajiesi aikaa. 
 • Kun valmentaja ohjeistaa tulevan tunnin, annathan hänelle puheenvuoron.
 • Muistathan suorittaa liikkeet laatu edellä turvallisella liiketekniikalla. Skaalaa harjoitus tarpeen mukaan, valmentaja auttaa sinua löytämään sopivat skaalaukset. Älä jää yksin miettimään miten mikäkin pitäisi tehdä, vaan kysy.
 • Anna kanssatreenaajille mahdollisuus onnistua. Huomioi ennätysyritykset, isot painot ja turvavälit. Ethän siis kävele liian läheltä tankoa kesken nostoyrityksen.
 • Lapset ovat salilla vanhempiensa vastuulla ja heidän tulee pysyä heille osoitetulla alueella
 • Ethän tuo lemmikkiäsi salille ohjattujen tuntien aikaan tai treenialueelle. Koirat ovat tervetulleita odottamaan oleskelutilojen läheisyyteen silloin, kun salilla ei ole tuntia menossa. 
 • Saavuthan salille ilman hajusteita.
 • Treenin jälkeen on jopa suotavaa jäädä salille hengailemaan / venyttelemään.
 • Ethän tule sairaana treenaamaan, vaan annat itsellesi lepoa.

 

 • Ilmoitathan henkilökunnalle, jos huomaat salilla puutteita tai rikkinäisiä välineitä, näin saamme kehitettyä salia.

 

 • Pidä hauskaa ja positiivista ilmapiiriä yllä. Muista uskoa myös itseesi! 

 

CrossFit Oulu ja lapset

Salille voi tuoda lapsia omalla vastuulla. Vanhemmat ovat vastuussa omista lapsistaan koko aikaa lasten ollessa salilla. Lasten paikka on sohvilla, olohuoneen venyttelymatolla tai painimatolla, mikäli siinä ei ole muuta toimintaa. Lapset eivät saa häiritä päivän treenejä toiminnallaan.

Lasten leluja ja kirjoja löytyy salilta laatikosta, myös omia leluja voi tuoda mukanaan. Jumipallot, rullat, vatsapyörät tai painot eivät ole lasten leluja vaan treenivälineitä. Siivoa lapsesi käyttämät lelut salilta lähtiessäsi.

 

Lääkkeet ja alkoholi

Älä tule treenaamaan alkoholin, huumausaineiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Salilla on nollatoleranssi kiellettyjen aineiden suhteen, jos roinaat, et ole tervetullut treenaamaan.

 

Treenimaksut

Treenimaksut maksetaan viimeistään eräpäivänä.  Menetetty aika loukkaantumisen tai pidemmän sairastumisen takia voidaan hyvittää lisäämällä treeniaikaa lääkärin kirjoittamaa sairauslomatodistusta vastaan, tapauskohtaisesti.

Huom! WODconnect-laskutus pyörii automaattisesti siitä eteenpäin kun se on laitettu päälle. Jos haluat lopettaa treenaamisen etkä halua enää laskuja, ilmoita siitä etukäteen sähköpostitse (info@crossfitoulu.com) ennen kuin seuraava lasku on ehtinyt tulla. Jo lähetettyjä laskuja ei poisteta.

Termit

Omatoimi = Salin ovet auki omatoimista harjoittelua varten.

WOD = workout of the day, eli päivän treeni. Ohjatut tunnit. 
Voit osallistua mille päivän tunnille tahansa niin monta kertaa viikossa kuin haluat/ehdit.

Open gym = Mahdollisuus omatoimiseen treeniin tai päivän treeniin.
Molemmat joko ohjattuna tai itsenäisesti oman valinnan mukaan.

Mobility = Keskitytään liikkuvuuteen, venyvyyteen ja suorituskyvyn parantamiseen ohjatusti.

On-ramp = Kurssilaisten oma tunti jossa käydään läpi CrossFitin perusteet;
liikkeet sekä niiden oikeat ja turvalliset suoritustekniikat.

Yksityistunti = Ryhmän ostama treenivuoro WOD-puolella, tämä ei estä treenaamista omatoimialueella.

CROSSFIT OULU