Loppuvuoden uutiset :)


Loppuvuosi 2017 on salilla melkoisen vilkas. Erilaisia seminaareja ja tapahtumia on luvassa mukavasti. Lisäksi jo entuudestaan vahva painonnosto-osaaminen salilla vahvistuu edelleen, kun saamme mukaan lisävoimia maailman huipulta.

Seuraavaksi pientä pohjustusta loppuvuoden tapahtumiin ja uutisiin!

 

Tuomaksen painonnostotunnit

Salimme oma luolamies ja lempeä nallekarhu, painonnostovalmentaja Tuomas Haanpää aloittaa jälleen painonnostotunnit tiistaiaamuisin. Ensimmäinen treeni on heti huomenna 7.11. Tunti alkaa klo 10 ja on kaikille CFO:n CrossFit harrastajille avoin. Mikäli haluat, voit myös tehdä päivän treenin omatoimisesti. Tallin asiakkaat voivat osallistua tunnille 5e hintaan, mikäli on-ramp kurssi tai katselmustreeni on menestyksekkäästi suoritettu.

 

HighRoller & HighBaller workshop

Isänpäivänä 12.11 klo 14 alkaen salilla järjestetään workshop, jossa tutustutaan ja testataan HighRoller ja HighBaller kehonhuoltovälineitä. HighBaller on säädettävä tuplahierontapallo, johon pääsemme uutuutena tutustumaan. Workshop kestää hieman reilu tunnin, ja sen tulee meille vetämään Pekka Vallo HighRollerilta. Worksop on CrossFit Oulun asiakkaille ilmainen. Tallin jäsenet voivat osallistua workshopiin 5e hintaan.

 

Painonnostokisat, tiimikisa ja salin pikkujoulut/synttärit 18.11

klo 0900-1200 CFO Painonnoston Mestaruuskilpailut
-ei painoluokkia
-miesten ja naisten sarjat
-isoin rauta voittaa
-sarjojen kolmelle parhaalle palkinnot
-ilmoittautuminen nostolavan seinällä

klo 1400-1700 CFOn perinteinen pikkujoulu(höntsä)kisa!
-kolmen hengen joukkueet (nais- tai miesjoukkueet)
-leikkimielellä mutta tosissaan
-helppoa mutta raskasta
-ilmoittautuminen taulun vieressä
-joukkueelle yhteneväinen kisa-asu. paras asu palkitaan!

klo 1900 
-vapaamuotoista illanviettoa salilla
-asu vapaa
-suotavaa tuoda kakkua, keksejä, kahvia ym hyvää
-omat virvoitusjuomat mukaan

klo 2300 
-mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, sekoilu todennäköisesti alkaa näillä main. salille saa jäädä jatkamaan, nukkumaan, tanssimaan, treenaamaan tms. Muistakaa silti laittaa roskat roskiin ja tyhjät pullot/tölkit niille osoitettuihin paikkoihin.

KAIKKI MUKAAN KISAILEMAAN, KANNUSTAMAAN JA VIETTÄMÄÄN ILTAA!

Kisoja tukemassa yhteistyökumppanimme Lajikumppanit ja Sportheavy!

 

10th PLANET JIUJITSU SEMINAARI 1. – 2.12

Lauri ja Elvira Karppinen MMA Team 300:sta saapuvat CFO Grappling Teamin vieraaksi kaksipäiväiselle seminaarille. Lisätietoja Facebookin tapahtumasivulta tai Grappling Teamin valmentajilta. Seminaari on kaikille harrastajille avoin!

 

Painonnoston kisaryhmä

CFO Barbell Club laajentuu. Tavoitteelliset ja kilpailemisesta kiinnostuneet nostajat saavat oman valmennusryhmän. Miron ryhmä jatkaa harrasteryhmänä vanhaan malliin. Kisaryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo 19 ja lauantaisin klo 14 alkaen. Kisaryhmän valmentajana toimii olympianostaja Miika Antti-Roiko, joka näin ollen astuu mukaan CrossFit Oulun valmentajaporukkaan. Miikalla on takanaan olympialaisten lisäksi useita edustuksia MM- ja EM- kisalavoilta.

Kisaryhmään haluavilta pyydetään halukkuusilmoitukset spostiin info@crossfit oulu.com. Otsikoksi pn kisaryhmä. Ilmoita nimesi, ikäsi, painoluokkasi, ja tempauksen ja työnnön tuloksesi (myös yhteistulos) viestiin. Kisaryhmään kuuluminen ei vaadi aiempaa kisakokemusta. Riittää että haluat nostaa tavoitteellisesti ja mahdollisesti kilpailla, ja sinulla on halu oppia. Kisaryhmään otetaan kuusi nostajaa. Tarvittaessa karsinta suoritetaan Sinclair vertailulla. Ensimmäiset treenit keskiviikkona 22.11! Kaikki vähänkään halukkaat rohkeasti mukaan :)

Kommentointi tähän artikkeliin on suljettu.