Aloittaminen

Voit aloittaa CrossFit Oulun salilla harjoittelemisen suoritettuasi On Ramp-alkeiskurssin.

Intensiivi On Ramp on tiivis kolmen päivän mittainen kurssipaketti. Kurssilla opetellaan CrossFit harjoittelun perusteet ammattitaitoisten ja kokeneiden valmentajien johdolla. Kurssin kesto yhteensä n. 7 tuntia. Intensiivi On Ramp koostuu yleisimmistä harjoitus- ja liikemetodeista, joita treeneissä käytämme. Kurssin jälkeen oppiminen jatkuu ohjatuissa päivän treeneissä.

Kurssimaksuun sisältyy treeniaikaa seuraavan kuukauden loppuun asti. Kurssi sisältää 3 treenikertaa ja treenin kesto on n. 2h 15min.

Hinta: 190€            Opiskelijatarjous: 170€

Kurssin voi maksaa yleisimmillä liikuntaseteleillä, kuten Smartumeilla tai Tyky-seteleillä.

 

2021 On ramp – kurssitarjonta: 

 

– Voit myös suorittaa katselmustunnin, jossa osoitat turvalliset liiketekniikat mm. tempauksesta, rinnallevedosta, ylöstyönnöstä, kyykystä jne. Jos haluat suorittaa katselmustunnin, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@crossfitoulu.com

– Jos sinulla on jo taustaa CrossFit harjoittelusta, voit ottaa suoraan yhteyttä jäsenyysasioihin liittyen sähköpostitse info@crossfitoulu.com

_____________________________________________________________________

CrossFit Oulu Varttuneet +55v

 

Hei Varttunut! Etsitkö uudenlaista kipinää liikuntaharrastuksellesi? Koetko, että voisit lisätä liikkumiseesi monipuolisuutta tai ehkä tehdä siitä säännöllisempää? Me CrossFit Oululla haluamme mahdollistaa mielekkään ja turvallisen harjoittelun myös sinulle, joka haluat pitää kokonaisvaltaisesti huolta itsestäsi ja säilyttää innon uuden oppimiseen iän karttuessakin.

Tiesit varmaan, että säännöllisellä lihaskuntoharjoittelulla voidaan ehkäistä lukuisia tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön sairauksia. Lihaskuntoharjoittelu auttaa sinua säilyttämään toimintakykysi esimerkiksi parantamalla voimatasojasi, tasapainoasi ja kestävyyttäsi. Säännöllinen harjoittelu myös nostaa mielialaa ja parantaa unen laatua.

CrossFit harjoittelun vahvuuksia ovat erityisesti monipuolisuus ja yhteisöllisyys. Sovellamme CrossFitin metodia kymmenen tärkeimmän fyysisen ominaisuuden kehittämisestä niin, että harjoittelu on mahdollista jokaiselle, iästä tai lähtötasosta huolimatta. Varttuneet-ryhmän ohjelmoinnin suunnittelee fysioterapeutti, joka huomioi harjoituksissa myös mahdolliset iän tuomat haasteet ja rajoitteet. Kaikki liikkeet ovat lähtökohtaisesti toteutettavissa erilaisilla variaatioilla ja kuormitusasteilla juuri sinun kuntotasosi huomioiden.

 

CrossFit Oulu Varttuneet +55v-ryhmään on jatkossa valittavissa kolme erilaista jäsenyysvaihtoehtoa:

Jäsenyys 1 = Treenit viikottain tiistaina klo 11-12 TAI torstaina klo 20-21. Hinta 42€/kk

Jäsenyys 2 = Treenit viikottain tiistaina klo 11-12 ja torstaina klo 20-21. Hinta 49€/kk

Jäsenyys 3 = treenit viikottain tiistaina klo 11-12 ja torstaina klo 20-21, sekä vapaa omatoiminen treenaus aamupäivisin salimme tiloissa klo 05-15. Hinta 59€/kk

 

Jäsenyys on voimassa kuukauden kerrallaan, eikä se velvoita sinua määräaikaiseen sitoutumiseen.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa sähköpostitse osoitteesta info@crossfitoulu.com

MIKSI CROSSFIT OULU
  • 100% varma fyysisen kunnon kasvu
  • Ammattivalmentajat
  • Onnistumisen elämyksiä
  • 1000 M2 avointa treenitilaa
  • Loistava treeniporukka
  • Kannustava ja avoin treeni-ilmapiiri