Aloittaminen

Voit aloittaa CrossFit Oulun salilla harjoittelemisen suoritettuasi On Ramp kurssin. Järjestämme taas vuoden 2020 aikana On Ramp kurssin kuukausittain intensiivikurssina.

Intensiivi On-Ramp on tiivis kolmen päivän mittainen kurssipaketti. Kurssilla opetellaan CrossFit harjoittelun perusteet ammattitaitoisten ja kokeneiden valmentajien johdolla. Kurssin kesto yhteensä n.7 tuntia. Intensiivi On-Ramp koostuu yleisimmistä harjoitus- ja liikemetodeista, joita päivän treeneissä käytämme. Kurssin jälkeen oppiminen jatkuu päivän treeneissä.

Kurssimaksuun sisältyy treenit seuraavan kuukauden loppuun asti. Kurssi sisältää 3 treenikertaa. Treenin kesto n. 2h 15min.

Hinta: 170€            Opiskelijatarjous: 140€

Kurssin voi maksaa yleisimmillä liikuntaseteleillä, kuten Smartumeilla tai Tyky-seteleillä.

 

Voit myös suorittaa katselmustunnin, jossa osoitat turvalliset liiketekniikat mm. tempauksesta, rinnallevedosta, ylöstyönnöstä, kyykystä jne. Jos haluat suorittaa katselmustunnin, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info(at)crossfitoulu.com

Jos sinulla on jo taustaa CrossFit harjoittelusta, voit ottaa suoraan yhteyttä jäsenyysasioihin liittyen sähköpostitse info(at)crossfitoulu.com

______________________________________________________________________

2020 – kurssitarjonta

Elokuun On ramp-kurssi 28.-30.8.2020 (SOLD OUT)

Syyskuun On ramp-kurssi 25.-27.9.2020

Lokakuun On ramp-kurssi 23.-25.10.2020

_____________________________________________________________________

Nyt myös tarjolla Masters-ikäisille oma ryhmä:

CrossFit Varttuneet +55v. ryhmä!

Tule CrossFit Oulun järjestämään 8 viikon treeniryhmään mukaan. Tunneilla pääset lempeästi ja turvallisen ohjauksen kautta kehittämään kuntoasi sekä voimatasojasi, sekä tutustumaan lajiin CrossFit. Harjoittelu on toiminnallista, josta on suoraa hyötyä arkielämääsi.

Tunneilla on valmentajana fysioterapeutti, joka huomioi erilaiset kolotukset, kulumat, kiristykset ja rajoitteet. Muistathan että liike on lääke, ja helpottaa sekä ennaltaehkäisee erilaisia tuki-ja liikuntaelimistön oireita ja ongelmia! Treenejä ja liikkeitä on helpotettu ryhmälle sopiviksi.

CrossFit lajin tärkeimpiä ominaisuuksia on yhteisöllisyys, joten ryhmässä saa ja kuuluu myös pitää hauskaa.

8 viikon kurssin jälkeen saat jatkaa seuraavassa ryhmässä tai edetä päivittäisille ohjatuille WODeille (Workout Of the Day) ilman erillistä On Ramp (alkeis) kurssia.

Sisältää 8 treenikertaa, jotka järjestetään torstaisin klo 11:00-12:00. Treenit pidetään aikavälillä 16.1.2020-12.3.2020 (hiihtolomaviikolla ei treenejä). Paikkoja rajoitetusti. Ryhmän hinta 140€

Ilmoittautuminen Varttuneet +55v. ryhmään TÄÄLTÄ

MIKSI CROSSFIT OULU
  • 100% varma fyysisen kunnon kasvu
  • Ammattivalmentajat
  • Onnistumisen elämyksiä
  • 1000 M2 avointa treenitilaa
  • Loistava treeniporukka
  • Kannustava ja avoin treeni-ilmapiiri