Aloittaminen

Voit aloittaa CrossFit Oulun salilla harjoittelemisen suoritettuasi On Ramp-alkeiskurssin.

Intensiivi On Ramp on tiivis kolmen päivän mittainen kurssipaketti. Kurssilla opetellaan CrossFit harjoittelun perusteet ammattitaitoisten ja kokeneiden valmentajien johdolla. Kurssin kesto yhteensä n. 7 tuntia. Intensiivi On Ramp koostuu yleisimmistä harjoitus- ja liikemetodeista, joita treeneissä käytämme. Kurssin jälkeen oppiminen jatkuu ohjatuissa päivän treeneissä.

Kurssimaksuun sisältyy treeniaikaa seuraavan kuukauden loppuun asti. Kurssi sisältää 3 treenikertaa ja treenin kesto on n. 2h 15min.

Hinta: 190€            Opiskelijatarjous: 170€

Kurssin voi maksaa yleisimmillä liikuntaseteleillä, kuten Smartumeilla tai Tyky-seteleillä.

 

2021 On ramp – kurssitarjonta: 

– Voit myös suorittaa katselmustunnin, jossa osoitat turvalliset liiketekniikat mm. tempauksesta, rinnallevedosta, ylöstyönnöstä, kyykystä jne. Jos haluat suorittaa katselmustunnin, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@crossfitoulu.com

– Jos sinulla on jo taustaa CrossFit harjoittelusta, voit ottaa suoraan yhteyttä jäsenyysasioihin liittyen sähköpostitse members@crossfitoulu.com

_____________________________________________________________________

CrossFit Oulu EASYWOD – matalan kynnyksen toiminnallinen harjoittelu

CFO:n oma matalan kynnyksen ryhmä starttaa toukokuussa 2021! Yleinen harhaluulo on, että sinun tulee jo olla ”hyvässä kunnossa” aloittaaksesi CrossFit-harjoittelun. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa! Matalan kynnyksen ryhmämme soveltuu sellaisille henkilöille, joilla ei ole vahvaa liikuntataustaa tai liikunnan harrastamisesta on kulunut aikaa. Ryhmä sopii myös varttuneemmalle treenaajalle, sillä treenien intensiteetti on yleisesti alhaisempi, kuin päivän tunneillamme.

CrossFit harjoittelun vahvuuksia ovat erityisesti monipuolisuus ja yhteisöllisyys. Sovellamme CrossFitin metodia kymmenen tärkeimmän fyysisen ominaisuuden kehittämisestä niin, että harjoittelu on mahdollista jokaiselle, iästä tai lähtötasosta huolimatta. Kaikki liikkeet ovat lähtökohtaisesti toteutettavissa erilaisilla variaatioilla ja kuormitusasteilla juuri sinun kuntotasosi huomioiden.

Miltä kuulostaa? Lähde rohkeasti kokeilemaan!

Lisätietoa sähköpostitse osoitteesta info@crossfitoulu.com

2021 EASYWOD-kurssit:

EASYWOD toukokuu 22.-23.5.2021

MIKSI CROSSFIT OULU
  • 100% varma fyysisen kunnon kasvu
  • Ammattivalmentajat
  • Onnistumisen elämyksiä
  • 1000 M2 avointa treenitilaa
  • Loistava treeniporukka
  • Kannustava ja avoin treeni-ilmapiiri