CrossFit Kids

CrossFit Kids 7-11v ja Teens 12-15v 

CrossFit Oulun lasten ja nuorten tunnit perustuvat CrossFit -konseptiin, joka Kids ja Teens tunneilla sovelletaan ikäkauteen sopivalla tavalla.

CrossFitin kuntoharjoitukset ovat monipuolisia ja tarkoituksena on parantaa ihmisen suorituskykyä kaikkien kymmenen fyysisen ominaisuuden osalta. Nämä kymmenen ominaisuutta ovat: Hengitys ja- verenkiertoelimistön kestävyys, lihaskestävyys, voima, liikkuvuus, nopeusvoima, nopeus, koordinaatio, ketteryys, tarkkuus ja tasapaino.

Vaihtelevuus, toiminnallisuus ja korkea intensiteetti ovat CrossFit harjoittelun avainsanoja, hauskuutta ja yhteisöllisyyttä unohtamatta. Kehittymisen, onnistumisen ja itsensä ylittämisen kautta vahvistuva itseluottamus luo pohjan elinikäisen liikuntakipinän syttymiselle.

Kids 7-11v  ja Teens 12-15v tunneilla pääpaino on voimistelu- ja kehonpainoliikkeissä. Kehonhallinnan ja taitojen lisääntyessä harjoituksissa käytetään myös kevyitä lisäpainoja mm. painonnostoharjoituksissa. Harjoitukset ovat skaalattavissa jokaiselle sopivaksi, joten samoihin treeneihin voi osallistua kaiken tasoiset liikkujat.

Kids ja Teens tuntien rakenne:

 • Warm-up / Lämmittely
 • Speed&Coordination / Ketteryys ja koordinaatio
 • Skills & Strength / Taito&Voima, esim. painonnoston tekniikka, käsilläseisonta, kyykyt, rengasliikkeet, leuanveto, kahvakuula…
 • Metcon / “Hikoile ja hengästy” jumppa, vaihteleva sykettä nostattava treeni osio. Suoritetaan yksin, parin kanssa tai tiiminä.
 • Cool-down / Jäähdyttely

”Kokeile CrossFittiä, jos et ole vielä ihan varma mistä tykkäisit ja haluaisit monipuolisen liikuntaharrastuksen.”

”CrossFit sopii erinomaisesti kuntosali- ja voimaharjoittelusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille.”

”Liikuntarajoitteet eivät ole este tunneille osallistumiseen. Kaikki harjoitteet ovat korvattavissa niin, että jokaisella on mahdollisuus osallistua.”

”Lasten ja nuorten kilpaurheilussa mukana oleville CrossFit tarjoaa erinomaisen lisän lajitaitoharjoitteluun.”

KESÄ 2019- KIDS

Kesäkuussa jatketaan Kids-treenejä. Ryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa tiistaisin ja torstaisin. Treenit sisältävät yhteensä kahdeksan kertaa. Kesäkuun ryhmät pidetään 7-11 sekä 12-15 vuotiaille. Tarkat päivämäärät ja ilmoittautuminen linkkien kautta:

—————————————————–

CrossFit yksityistunti omalle joukkueelle tai ryhmälle?
Varattavissa/myynnissä seuraavat ajat kesäkuulle:
Mikäli haluat varata jonkun allaolevista ajoista, klikkaa linkkiä jonka kautta pääset suorittamaan varauksen ja maksun.  Ilmoittautuessasi kirjoita lisätietoja kohtaan: seura, laji ja osallistujien ikä ja ryhmän koko, sekä jos löytyy toiveita tunnin sisällöstä. Tunneista vastaa Hanna Uusitalo. Lisätietoja osoitteesta info@crossfitoulu.com.
(3-7.6. tunnit: varaa viimeistään 31.5.)
(17-20.6. tunnit: varaa viimeistään 14.6.)
MIKSI CROSSFIT OULU
 • 100% varma fyysisen kunnon kasvu
 • Ammattivalmentajat
 • Onnistumisen elämyksiä
 • 1000 M2 avointa treenitilaa
 • Loistava treeniporukka
 • Kannustava ja avoin treeni-ilmapiiri