CrossFit Kids

CrossFit Kids 8-11v ja Teens 12-15v 

CrossFit Oulun lasten ja nuorten tunnit perustuvat CrossFit -konseptiin, joka Kids ja Teens tunneilla sovelletaan ikäkauteen sopivalla tavalla.

CrossFitin kuntoharjoitukset ovat monipuolisia ja tarkoituksena on parantaa ihmisen suorituskykyä kaikkien kymmenen fyysisen ominaisuuden osalta. Nämä kymmenen ominaisuutta ovat: Hengitys ja- verenkiertoelimistön kestävyys, lihaskestävyys, voima, liikkuvuus, nopeusvoima, nopeus, koordinaatio, ketteryys, tarkkuus ja tasapaino.

Vaihtelevuus, toiminnallisuus ja korkea intensiteetti ovat CrossFit harjoittelun avainsanoja, hauskuutta ja yhteisöllisyyttä unohtamatta. Kehittymisen, onnistumisen ja itsensä ylittämisen kautta vahvistuva itseluottamus luo pohjan elinikäisen liikuntakipinän syttymiselle.

Kids 8-11v  ja Teens 12-15v tunneilla pääpaino on voimistelu- ja kehonpainoliikkeissä. Kehonhallinnan ja taitojen lisääntyessä harjoituksissa käytetään myös kevyitä lisäpainoja mm. painonnostoharjoituksissa. Harjoitukset ovat skaalattavissa jokaiselle sopivaksi, joten samoihin treeneihin voi osallistua kaiken tasoiset liikkujat.

Kids ja Teens tuntien rakenne:

 • Warm-up / Lämmittely
 • Speed & Coordination / Ketteryys ja koordinaatio
 • Skills & Strength / Taito & Voima, esim. painonnoston tekniikka, käsilläseisonta, kyykyt, rengasliikkeet, leuanveto, kahvakuula…
 • Metcon / ”Hikoile ja hengästy” jumppa, vaihteleva sykettä nostattava treeni osio. Suoritetaan yksin, parin kanssa tai tiiminä.
 • Cool-down / Jäähdyttely

”Kokeile CrossFittiä, jos et ole vielä ihan varma mistä tykkäisit ja haluaisit monipuolisen liikuntaharrastuksen.”

”CrossFit sopii erinomaisesti kuntosali- ja voimaharjoittelusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille.”

”Liikuntarajoitteet eivät ole este tunneille osallistumiseen. Kaikki harjoitteet ovat korvattavissa niin, että jokaisella on mahdollisuus osallistua.”

”Lasten ja nuorten kilpaurheilussa mukana oleville CrossFit tarjoaa erinomaisen lisän lajitaitoharjoitteluun.”

 

***

KEVÄT 2021

Vuoden toinen KIDS/TEENS-kausi nyt varattavissa! 12-15-vuotiaiden on mahdollista ilmoittautua sekä Advanced-treeneihin tiistaisin että keskiviikon treeneihin. Advanced-treeneissä vaatimuksena on, että olet aikaisemminkin osallistunut CrossFit KIDS treeneihin ja on keskustellut siirtymisestä valmentajansa kanssa.

Teens 12-15v Advanced, tiistai klo 18-19:

Teens 12-15v, keskiviikko klo 17-18

Kids 8-11v, keskiviikko klo 18-19

***

ACTION-tunnit (HOX! TAUOLLA KEVÄÄN 2021)

Sunnuntaisin klo 13-14 järjestetään Oulun kaupungin tarjoama maksuton Action-liikunta. Tunti on tarkoitettu 13-19-vuotiaille.

Lisätietoa: https://www.ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/nuoret

 


CrossFit yksityistunti omalle joukkueelle tai ryhmälle?
Varattavissa/myynnissä myös yksityistunteja ryhmille ja urheiluseuroille.
Mikäli haluat varata yksityistunnin tai saada lisätietoja yksityistunnista, laita sähköpostia osoitteeseen info@crossfitoulu.com. Tunti on suunniteltavissa sopivaksi juuri teidän ryhmäänne ajatellen.
MIKSI CROSSFIT OULU
 • 100% varma fyysisen kunnon kasvu
 • Ammattivalmentajat
 • Onnistumisen elämyksiä
 • 1000 M2 avointa treenitilaa
 • Loistava treeniporukka
 • Kannustava ja avoin treeni-ilmapiiri