CrossFit Kids

CrossFit Kids 7-11v ja Teens 12-15v 

CrossFit Oulun lasten ja nuorten tunnit perustuvat CrossFit -konseptiin, joka Kids ja Teens tunneilla sovelletaan ikäkauteen sopivalla tavalla.

CrossFitin kuntoharjoitukset ovat monipuolisia ja tarkoituksena on parantaa ihmisen suorituskykyä kaikkien kymmenen fyysisen ominaisuuden osalta. Nämä kymmenen ominaisuutta ovat: Hengitys ja- verenkiertoelimistön kestävyys, lihaskestävyys, voima, liikkuvuus, nopeusvoima, nopeus, koordinaatio, ketteryys, tarkkuus ja tasapaino.

Vaihtelevuus, toiminnallisuus ja korkea intensiteetti ovat CrossFit harjoittelun avainsanoja, hauskuutta ja yhteisöllisyyttä unohtamatta. Kehittymisen, onnistumisen ja itsensä ylittämisen kautta vahvistuva itseluottamus luo pohjan elinikäisen liikuntakipinän syttymiselle.

Kids 7-11v  ja Teens 12-15v tunneilla pääpaino on voimistelu- ja kehonpainoliikkeissä. Kehonhallinnan ja taitojen lisääntyessä harjoituksissa käytetään myös kevyitä lisäpainoja mm. painonnostoharjoituksissa. Harjoitukset ovat skaalattavissa jokaiselle sopivaksi, joten samoihin treeneihin voi osallistua kaiken tasoiset liikkujat.

Kids ja Teens tuntien rakenne:

 • Warm-up / Lämmittely
 • Speed&Coordination / Ketteryys ja koordinaatio
 • Skills & Strength / Taito&Voima, esim. painonnoston tekniikka, käsilläseisonta, kyykyt, rengasliikkeet, leuanveto, kahvakuula…
 • Metcon / “Hikoile ja hengästy” jumppa, vaihteleva sykettä nostattava treeni osio. Suoritetaan yksin, parin kanssa tai tiiminä.
 • Cool-down / Jäähdyttely

”Kokeile CrossFittiä, jos et ole vielä ihan varma mistä tykkäisit ja haluaisit monipuolisen liikuntaharrastuksen.”

”CrossFit sopii erinomaisesti kuntosali- ja voimaharjoittelusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille.”

”Liikuntarajoitteet eivät ole este tunneille osallistumiseen. Kaikki harjoitteet ovat korvattavissa niin, että jokaisella on mahdollisuus osallistua.”

”Lasten ja nuorten kilpaurheilussa mukana oleville CrossFit tarjoaa erinomaisen lisän lajitaitoharjoitteluun.”

SYKSY 2019

Syksyn 2019 KIDS-kausi on jaettu kahteen osaan, alla löydät ilmoittautumislinkit kaikkiin syyskauden treeneihin. 12-15-vuotiaiden on mahdollista ilmoittautua sekä advanced-treeneihin tiistaisin että torstain treeneihin. Advanced-treeneissä vaatimuksena on, että olet aikaisemminkin osallistunut CrossFit KIDS treeneihin.

12-15-vuotiaat harjoittelevat tiistaisin klo 19-20

12-15-vuotiaat harjoittelevat torstaisin klo 17-18

7-11-vuotiaat harjoittelevat torstaisin klo 18-19

***

Näiden tuntien lisäksi sunnuntaisin aloittaa myös Oulun kaupungin tarjoama maksuton Action-liikunta. Tunti on tarkoitettu 13-19-vuotiaille, lisätietoa ilmestyy sivulle https://www.ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/nuoret

Action-liikunta aloittaa 7.9.2019 klo 15-16! Treeniaika tulee olemaan lauantaisin klo 15-16 syksyn ajan.

 

 


CrossFit yksityistunti omalle joukkueelle tai ryhmälle?
Varattavissa/myynnissä seuraavat ajat kesäkuulle:
Mikäli haluat varata jonkun allaolevista ajoista, klikkaa linkkiä jonka kautta pääset suorittamaan varauksen ja maksun.  Ilmoittautuessasi kirjoita lisätietoja kohtaan: seura, laji ja osallistujien ikä ja ryhmän koko, sekä jos löytyy toiveita tunnin sisällöstä. Tunneista vastaa Hanna Uusitalo. Lisätietoja osoitteesta info@crossfitoulu.com.
MIKSI CROSSFIT OULU
 • 100% varma fyysisen kunnon kasvu
 • Ammattivalmentajat
 • Onnistumisen elämyksiä
 • 1000 M2 avointa treenitilaa
 • Loistava treeniporukka
 • Kannustava ja avoin treeni-ilmapiiri