CFO Barbell Club


CFO Barbell Club on CrossFit Oulun oma painonnostoseura. Seura tarjoaa painonnostovalmennusta kaksi kertaa viikossa, jonka lisäksi jäsenet voivat osallistua sunnuntaisin Weightlifting Advanced tunnille. Tämän lisäksi jäsenet saavat ohjelmoinnin painonnostoharjoittelua tukemaan. Omatoimiseen treeniin on mahdollisuus 24/7.

Seuraan voi tulla nostajia myös salin ulkopuolelta. Tällöin edellytämme aikaisempaa kokemusta painonnostoharjoittelusta. Muutoin vaatimuksena seurassa nostamiselle on CrossFit Oulun järjestämä On-ramp kurssi tai painonnoston peruskurssi.

Seuran treeniajat ovat:

tiistaisin klo 19.00

torstaisin klo 19.00

(sunnuntaisin weightlifting advanced klo 17.00)

Treenimaksut
Harjoittelu maksetaan CrossFit Oululle WODconnectin kautta.

Harjoittelu maksaa 70e/kk (sisältää kulkulätkän salille 24/7). Opiskelijat 60e/kk  (sisältää kulkulätkän salille 24/7)

-mahdollisuus osallistua myös joogaan ja mobilitytunneille

Barbell Clubin jäsenet voivat osallistua mobilityyn, joogaan sekä weightlifting advanced tunneille.
CFO Barbell Clubin jäsenmaksut:
Jäsenmaksu maksetaan harjoitusmaksun lisäksi.
Jäsenmaksu 6kk 40e
Jäsenmaksu 12kk 70e
Jäsenmaksulla pääset seuran jäseneksi. Jos haluat jäseneksi, maksa joko 6kk tai 12kk jäsenyys CFO Barbell Club ry:n tilille: FI61 8146 9710 0580 08 ja kirjoita viestikenttään oma nimesi+ jäsenyyden pituus. Jäsenmaksulla saat käyttää seuran tankoja ja osallistua harjoituksiin.

Jos seuran jäsen haluaa alkaa nostamaan virallisissa kisoissa, hänen on lunastettava itselleen lisenssi painonnostoliiton sivuilta. www.painonnosto.fi

Sivuilla liity seuran CFO Barbell Club jäseneksi ja hoida itsellesi kilpailulisenssi. Kilpailulisenssi ei ole pakollinen! Vain siinä tapauksessa jos tahdot kisata virallisesti.
Tervetuloa nostamaan huippuporukkaan!

Kommentointi tähän artikkeliin on suljettu.