CFO Barbell Club laajenee


CFO Barbell Clubin toiminta laajenee kysynnän vuoksi entisestään. Hiljattain perustetun kisaryhmän vanavedessä myös harrasteryhmä saa uutta tuulta purjeisiinsa, kun Tuomas Haanpää astuu remmiin Miron valmennuspariksi.

Jatkossa Clubilaiset treenaavat seuraavin muutoksin:

-Miron ja Tuomaksen ohjatut harjoitukset (alkaen 1.3) tiistaisin ja torstaisin klo 19.00 eteenpäin.  Mahdollisuus osallistua myös sunnuntain Weightlifting Advanced tunnille. (Osallistuminen tunneille vaatii naisilta 110 sinclair pistettä ja miehiltä 150 sinclair pistettä)

-ryhmä kasvaa n. 16 nostajan vahvuiseksi

-hinta 70e/kk (sisältää kulkulätkän salille 24/7). Opiskelijat 60e/kk  (sisältää kulkulätkän salille 24/7)

-mahdollisuus osallistua myös joogaan ja mobilitytunneille

-mikäli asiakas haluaa osallistua sekä WOD:eihin että Barbell Clubin treeneihin, on hinta tällöin 110e/kk (sisältää kulkulätkän salille 24/7) Opiskelijat 90e.

Vanhaan malliin CrossFit harrastajat voivat nostella Barbell Clubin välineillä maksamalla jäsenmaksun.
Jäsenmaksu 6kk 40e
Jäsenmaksu 12kk 70e
Jäsenmaksulla pääset seuran jäseneksi. Jos haluat jäseneksi, maksa joko 6kk tai 12kk jäsenyys CFO Barbell Club ry:n tilille: FI61 8146 9710 0580 08 ja kirjoita viestikenttään oma nimesi+ jäsenyyden pituus. Jäsenmaksulla saat käyttää seuran välineitä.

Nostolava on edelleen vapaassa käytössä silloin, kun Barbell Clubilla ei ole ohjattuja harjoituksia.

Halukkuusilmoitukset Barbell Clubiin spostilla osoitteeseen info@crossfitoulu.com. Mikäli olet hiljattain jo tehnyt ilmoituksen halukkuudesta, ei sinun tarvitse lähettää enää uutta viestiä. Barbell Clubiin voi liittyä myös salin ulkopuolelta. Tällöin edellytämme nostajalta kokemusta painonnostoharjoittelusta.

 

Tervetuloa nostamaan huippuporukkaan!

Kommentointi tähän artikkeliin on suljettu.