Ajankohtaista

Tilajärjestelyitä salilla

CrossFit Oulun sali kokee parannus-, ja muutostöitä maaliskuun lopulla. Muutosten tarkoitus on rakentaa salia toimivammaksi treeniympäristöksi.

Suurin muutos on omatoimitila Tallin siirtyminen nostolavan ja painimolskin tilalle. Samalla painimolski siirtyy omatoimitilaan. Tämä vaihto on taloudellisista syistä välttämätön, ja vuoden loppuun mennessä selviää mikä nykyisen Tallin ja tulevan painitilan kohtalo tulee lopullisesti olemaan.  Vuoden loppuun mennään kuitenkin joka tapauksessa tällä järjestelyllä.

Uusi omatoimitila toimii käytännössä samalla tavalla kuin Tallikin aiemmin toimi. Eli omatoimisesti treenaavat saavat itselleen kulkulätkän, jolla pääsevät kulkemaan salilla 24/7. Koko sali on vanhaan malliin omatoimitreenajien käytössä silloin kun ohjattuja harjoituksia ei ole. Ohjattujen harjoitusten aikana omatoimitreenaajat käyttävät vain omatoimitilaa. Edelleen myös päivän treeneissä käyvät voivat halutessaan lunastaa itselleen 24/7 kulkuoikeuden salille 13e kuukausihintaan.

Muita muutoksia tulee olemaan mm. Infinite Rig;n muokkaaminen seinätelineeksi pitkälle seinälle. Samalla telineeseen tulee 5 uutta leuanvetopaikkaa. Nostolava muuntuu n. kymmeneksi yhden hengen nostolavaksi, jotka sijoittuvat kahdelle avoimeksi jäävälle seinälle. Näin myös Barbell Clubilaiset mahtuvat nostamaan paremmin eikä odotteluaikaa nostojen välillä kerry kohtuuttoman paljon. Näiden ratkaisujen myötä vapaata lattiapintaa jää enemmän ohjattujen harjoitusten käyttöön, ja välineet saadaan sijoitettua paremmin päivän treenejä palvelemaan.

Talkoot muutostöitä varten pidetään lauantaina 24.3 klo 14 alkaen. Myös sunnuntai 25.3 käytetään kokonaan talkootöihin. Sali on suljettu kaikilta harjoittelijoilta talkooviikonloppuna turvallisuussyistä. Ohjatut treenit ja Kids-treenit pidetään lauantaina normaalisti.

Toivotan kaikki kynnelle kykenevät talkoisiin, pysyy vasara ja jakoavain kädessä tai ei.

Toivon myös ettei kukaan järkyty tulevista muutoksista. Myös itseäni harmittaa luopua Tallista. Parin vuoden ajan se palveli meitä erinomaisena treenipaikkana. Tallin käyttöaste on kuitenkin tilavuokraan nähden aivan liian pieni, eikä salilla ole varaa pitää Tallin kokoista tilaa nykyisellä käytöllä. Näillä mennään.

Huhtikuun Intensiivi On-Ramp julkaistu!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ilmoittautumista ja lisätietoja varten!

Huhtikuun Intensiivi On-Ramp

Sähköposti ja kotisivut toimivat jälleen normaalisti

Domainvirheestä johtuva vika on nyt korjattu. Kotisivut ja sähköposti toimivat jälleen normaalisti.

Jos olet lähettänyt sähköpostia osoitteeseen info@crossfitoulu.com aikavälillä 3.3 – 5.3, kannattaa se lähettää uudestaan.

Pahoittelut vaivannäöstä!

BJJ junnutreenit peruttu sunnuntaina 18.2

Janne-Pekka Pietiläisen jiujitsu seminaarin johdosta junnutreenit on peruttu sunnuntailta 18.2.

Juniorit ovat tervetulleita osallistumaan seminaarille!

Seminaarin treeniajat ovat:

Lauantai 17.2:

Klo 14.00-16.00 ADCC/No-Gi

Klo 16.15-18.15 BJJ

Sunnuntai 18.2:

Klo 10.00-12.00 ADCC/No-Gi

Klo 12.15-14.15 BJJ

Hinta:

40€ koko seminaari

10€ yksi treeni

Maksu käteisellä paikan päällä.

CFO Barbell Club laajenee

CFO Barbell Clubin toiminta laajenee kysynnän vuoksi entisestään. Hiljattain perustetun kisaryhmän vanavedessä myös harrasteryhmä saa uutta tuulta purjeisiinsa, kun Tuomas Haanpää astuu remmiin Miron valmennuspariksi.

Jatkossa Clubilaiset treenaavat seuraavin muutoksin:

-Miron ja Tuomaksen ohjatut harjoitukset (alkaen 1.3) tiistaisin ja torstaisin klo 19.00 eteenpäin.  Mahdollisuus osallistua myös sunnuntain Weightlifting Advanced tunnille. (Osallistuminen tunneille vaatii naisilta 110 sinclair pistettä ja miehiltä 150 sinclair pistettä)

-ryhmä kasvaa n. 16 nostajan vahvuiseksi

-hinta 70e/kk (sisältää kulkulätkän salille 24/7). Opiskelijat 60e/kk  (sisältää kulkulätkän salille 24/7)

-mahdollisuus osallistua myös joogaan ja mobilitytunneille

-mikäli asiakas haluaa osallistua sekä WOD:eihin että Barbell Clubin treeneihin, on hinta tällöin 110e/kk (sisältää kulkulätkän salille 24/7) Opiskelijat 90e.

Vanhaan malliin CrossFit harrastajat voivat nostella Barbell Clubin välineillä maksamalla jäsenmaksun.
Jäsenmaksu 6kk 40e
Jäsenmaksu 12kk 70e
Jäsenmaksulla pääset seuran jäseneksi. Jos haluat jäseneksi, maksa joko 6kk tai 12kk jäsenyys CFO Barbell Club ry:n tilille: FI61 8146 9710 0580 08 ja kirjoita viestikenttään oma nimesi+ jäsenyyden pituus. Jäsenmaksulla saat käyttää seuran välineitä.

Nostolava on edelleen vapaassa käytössä silloin, kun Barbell Clubilla ei ole ohjattuja harjoituksia.

Halukkuusilmoitukset Barbell Clubiin spostilla osoitteeseen info@crossfitoulu.com. Mikäli olet hiljattain jo tehnyt ilmoituksen halukkuudesta, ei sinun tarvitse lähettää enää uutta viestiä. Barbell Clubiin voi liittyä myös salin ulkopuolelta. Tällöin edellytämme nostajalta kokemusta painonnostoharjoittelusta.

 

Tervetuloa nostamaan huippuporukkaan!

CROSSFIT OULU FACEBOOKISSA
MIKSI CROSSFIT OULU
  • 100% varma fyysisen kunnon kasvu
  • Ammattivalmentajat
  • Onnistumisen elämyksiä
  • 1000 M2 avointa treenitilaa
  • Loistava treeniporukka
  • Kannustava ja avoin treeni-ilmapiiri