Ajankohtaista

Viikot 38,39 ja 40 ohjelmoinnissa

Seuraavassa 3 viikon syklissä tullaan keskittymään maanantaisin raakatempausten ja valakyykkyjen kehittämiseen, keskiviikkoisin ylä ja keskivartalon voiman lisäykseen ja perjantaisin räjähtävyyden/nopeuden parantamiseen. Tiistai ja lauantait ovat enemmälti metcon päiviä joissa myös mukana on myös taitoharjoittelua joko tunnin sisällä tai omatoimisena ekstrana.

Kaikki “omatoimi” ekstrat mitä tulee olemaan, näkyvät sen päivän kohdalla wodconnectin kautta. Eli et näe ekstroja etukäteen vaan sinä päivänä vasta kun ne on tarkoitus tehdä. Omatoimisten ekstrojen tekemiset kuuluvat siis tunnin jälkeen suoritettavaksi heille jotka haluavat harjoitella enemmän ja omaavat jo vankempaa harjoittelutaustaa Crossfitista. Tarkoitus näillä ei ole ketään polttaa loppuun vaan rakentaa vahvemmaksi!

Tästäpä se lähtee seuraavat 3 viikkoa, nähdään salilla ja kovia treenejä!

Janne Kakarinen

 

Ohjelmoinnista, BB Clubista, ja vähän muustakin

Arvoisat asiakkaat, ystävät ja kanssahikoilijat!

Ansiokkaasti vastuuvalmentajan roolista uusiin haasteisiin hyppäävän Miron suuriin saappaisiin astuu Janne “Jämpti” Kakarinen. Jannen ottaessa päävalmentajan roolin, muuttuu myös ohjelmointi astetta monipuolisemmaksi.
Miron hyväksi havaittu ohjelmointilinja jatkuu edelleen samankaltaisena, huoli siis pois.
Jatkossa kutsumme tätä ohjelmointirunkoa perusohjelmoinniksi. Perusohjelmoinnin lisäksi kuvioihin tulee extraohjelmointi, joka tarjoaa haastetta kaipaaville treenaajille enemmän progressioita, kuntoharjoitteita ja monipuolisuutta. Extraohjelmoinnin treenejä voi tehdä omalla ajalla joko yksin, tai vaikka isommalla porukalla kunnon yhteislähtönä!

Tuleva ohjelmointimuutos astuu voimaan syyskuun vaihteessa. Toivomme aktiivista palautetta ohjelmoinnin toimivuudesta, jotta toimintaa voidaan edelleen tälläkin saralla kehittää.

Barbell Club

Painonnostoseuramme kokee valmentajavaihdoksen, kun Tuomas siirtyy syrjään ja tekee tilaa Mikolle. Mikko onkin jo aktiivisesti toiminut klubin treeneissä ja sunnuntain nostotunneilla valmentajan roolissa. Mikko ottaa vastuulleen myös Barbell Clubin ohjelmoinnin. Valmentajina klubissa toimivat siis Miro ja Mikko. Syyskuusta alkaen Miro jää pois, ja tällä hetkellä teemme kovasti töitä Miron seuraajan löytämiseksi. Barbell Clubin jäsenkäytännöt ja hinnat pysyvät muuttumattomina.

Weightlifting Advanced on ainakin kesän ajan avoinna kaikille harrastajille Sinclair rajoista piittaamatta. Rohkeasti siis mukaan nostelemaan!

 

Tallin jäsenyys poistuu

Edesmenneen Tallin mukana pois jäävät myös Tallin jäsenyydet. Jatkossa hinta on kaikille sama, treenaa sitten ominpäin tai WODeilla. Kulkulätkä salille on mahdollista lunastaa vanhaan malliin hintaan 13€/kk. Kulkulätkällä treenaamaan pääsee 24/7.
Tämä muutos ei koske vanhoja Tallin asiakkaita, jotka maksavat vanhaa hintaa.

Mikäli mieleen juolahtaa kysymyksiä, nykäiskää ketä tahansa valmentajaa hihasta ja kysykää, avoimesti.

-Antti ja valmennustiimi

Salin 6v. synttärit, Miron läksiäiset ja salikisat 14.7!

Kuten varmasti suurin osa salin väestä jo tietääkin, ystävämme Miro jää pois valmennustehtävistä 1.9 alkaen. Miro on työskennellyt CrossFit Oululla jo hieman reilut 5 vuotta. Näinä vuosina on ollut hienoa seurata Miron kehitystä niin valmentajana kuin ihmisenäkin. Vähäsanaisesta pojasta on vuosien aikana kasvanut itsevarma nuorimies. Miron valmennustaitoja voisi tässä kehua pidemmästikin, mutta uskoisin jokaisella olevan sen verran omakohtaista kokemusta aiheesta, etten tässä kirjoituksessa aio pureutua tämän enempää sellaiseen itsestäänselvyyteen.
Todettakoon kuitenkin, että nuoren miehen tähyillessä kohti uusia haasteita, on työnantajan ja työkavereiden roolina ja velvollisuutena nyökätä ymmärtävästi, ja antaa näille aikeille täysi tukensa.

Haikein mutta toiveikkain mielin kiitän Miroa koko CrossFit Oulun puolesta kuluneista vuosista. Miroa tullaan onneksemme edelleen näkemään salilla ainakin vierailevan tähtitreenaajan roolissa. Ehkäpä myös kurssien ja treenien vedon muodossa ;)
Miron tilalle valmennusvastaavaksi astuu Janne, joka ei osaltaan esittelyjä kaipaa. Janne aloittaa valmennukset päivän treeneissä jo ensi kuusta alkaen!

 

SALIKISAT, SYNTTÄRIT JA LÄKSIÄISET

Sen verran sattuu tapahtumia taas pienelle aikaikkunalle, että päätettiin valmentajien kesken järjestää salikisat, salin 6v. synttärit, ja Miron läksiäiset kaikki samalla rykäyksellä. Varjakka Showdown nimellä kulkevat salikisat järjestetään tällä kertaa parikisana. Sarjoja on yksi, ja parit voivat olla sekapareja tai samaa sukupuolta. Kilpailu on tasoltaan kaikille sopiva, joten lajit on suunniteltu siten, että kaikki varmasti uskaltautuvat kisalavalle! Siispä lauantaina 14.7 luvassa on toimintaa koko päivälle. Kisojen itseoikeutettuna suojelijana toimii meidän oma Kimmi, alias Varjakka!

Päivä näyttää kutakuinkin tältä:
klo 0800 Varjakka Showdown, briiffi
klo 0830 Kisat alkavat
klo 1200 Kisat päättyvät viimeistään
klo 1800 Salin synttärit alkavat (Sali tarjoaa ruoan. Omia purtavia ja juomia saa myös tuoda mukanaan itselleen ja muille vanhaan malliin) Luvassa rentoa yhdessäoloa ja kevyttä illan istuntaa. Toivottavasti mahdollisimman moni kerkeää piipahtamaan paikalla!

Tervetuloa!
-Antti

Kesän kursseja julkaistu! Mukana mm. junnujen punttikoulut ja CrossFit tehoviikonloppu

CrossFit Oulun kesän 2018 kurssikalenteri on nyt julkaistu. Kaikista kursseista löytyy lisätietoa sekä ilmoittautumisohjeet linkkien kautta. Kesällä järjestämme seuraavaa:

Junnujen punttikoulut, 12-18 vuotiaille
Part I, La-Su 26-27.5
 
Part II, La-Su 30.6 – 1.7
****
KIDSEILLE:
Kids-kesäleiri 6-7-vuotiaille La 28.7.2018
Kids-kesäleiri 8-11-vuotiaille, Su 29.7.2018
Kids-kesäleiri 12-15 vuotiaille, Su 29.7.2018
https://www.wodconnect.com/crossfit-oulu/seminars/3833
****
Aikuisille:
Painonnoston tehoviikonloppu aikuisille La – Su 15-17.6
 
CrossFit tehoviikonloppu, part II
Pe-Su 26-28.7

Toukokuun Intensiivi On Ramp julkaistu

Linkkiä klikkaamalla saat lisätietoa ja pääset ilmoittautumaan kurssille. Tervetuloa!

Toukokuun On Ramp kurssi

CROSSFIT OULU FACEBOOKISSA
MIKSI CROSSFIT OULU
  • 100% varma fyysisen kunnon kasvu
  • Ammattivalmentajat
  • Onnistumisen elämyksiä
  • 1000 M2 avointa treenitilaa
  • Loistava treeniporukka
  • Kannustava ja avoin treeni-ilmapiiri