Ajankohtaista

Kesän kursseja julkaistu! Mukana mm. junnujen punttikoulut ja CrossFit tehoviikonloppu

CrossFit Oulun kesän 2018 kurssikalenteri on nyt julkaistu. Kaikista kursseista löytyy lisätietoa sekä ilmoittautumisohjeet linkkien kautta. Kesällä järjestämme seuraavaa:

Junnujen punttikoulut, 12-18 vuotiaille
Part I, La-Su 26-27.5
 
Part II, La-Su 30.6 – 1.7
****
KIDSEILLE:
Kids-kesäleiri 6-7-vuotiaille La 28.7.2018
Kids-kesäleiri 8-11-vuotiaille, Su 29.7.2018
Kids-kesäleiri 12-15 vuotiaille, Su 29.7.2018
https://www.wodconnect.com/crossfit-oulu/seminars/3833
****
Aikuisille:
Painonnoston tehoviikonloppu aikuisille La – Su 15-17.6
 
CrossFit tehoviikonloppu, part II
Pe-Su 26-28.7

Toukokuun Intensiivi On Ramp julkaistu

Linkkiä klikkaamalla saat lisätietoa ja pääset ilmoittautumaan kurssille. Tervetuloa!

Toukokuun On Ramp kurssi

Uusi omatoimitila – uudet käytännöt

Kuten jo aiemmin on kerrottu, Talli siirtyy välineineen isolle puolelle, ja vastaavasti painialue siirtyy Tallin entisiin tiloihin.

Uuden omatoimipuolen jäsenyydet säilyvät ennallaan. Samoin kulkulätkän käyttö. Uutena käytäntönä kaikki CrossFit puolen asiakkaat saavat käyttää omatoimitilaa harjoitteluun salin aukioloaikoina. Enää ei siis tarvitse erikseen maksaa kulkulätkästä omatoimipuolen käyttöä varten. Kulkulätkästä maksetaan ainostaan, mikäli haluaa käyttää salia aukioloaikojen ulkopuolella.

Omatoimitilan ja ison salin irtovälineet ovat omatoimitreenaajien ja päivän treeniä tekevien yhteisessä käytössä. Huomionarvoista on kuitenkin se, että ohjattua päivän treeniä tekevät ovat etuajo-oikeutettuja kaikkiin välineisiin mikäli tarve vaatii. Omatoimitreenaajat voivat käyttää koko salia silloin kun ohjattuja harjoituksia (WOD tai Barbell Club) ei ole.

Tallissa voi harjoitella vielä perjantaina 23.3 klo 18.00 saakka. Tallin purkutyöt alkavat allekirjoittameen toimesta samalla kellonlyömällä. Isot talkoot alkavat lauantaina klo 14.00 heti KIDS- treenien jälkeen. Tervetuloa silloin mukaan tekemään salista parempi treenipaikka!

Terveisin,
kyllä te tiedätte

Tilajärjestelyitä salilla

CrossFit Oulun sali kokee parannus-, ja muutostöitä maaliskuun lopulla. Muutosten tarkoitus on rakentaa salia toimivammaksi treeniympäristöksi.

Suurin muutos on omatoimitila Tallin siirtyminen nostolavan ja painimolskin tilalle. Samalla painimolski siirtyy omatoimitilaan. Tämä vaihto on taloudellisista syistä välttämätön, ja vuoden loppuun mennessä selviää mikä nykyisen Tallin ja tulevan painitilan kohtalo tulee lopullisesti olemaan.  Vuoden loppuun mennään kuitenkin joka tapauksessa tällä järjestelyllä.

Uusi omatoimitila toimii käytännössä samalla tavalla kuin Tallikin aiemmin toimi. Eli omatoimisesti treenaavat saavat itselleen kulkulätkän, jolla pääsevät kulkemaan salilla 24/7. Koko sali on vanhaan malliin omatoimitreenajien käytössä silloin kun ohjattuja harjoituksia ei ole. Ohjattujen harjoitusten aikana omatoimitreenaajat käyttävät vain omatoimitilaa. Edelleen myös päivän treeneissä käyvät voivat halutessaan lunastaa itselleen 24/7 kulkuoikeuden salille 13e kuukausihintaan.

Muita muutoksia tulee olemaan mm. Infinite Rig;n muokkaaminen seinätelineeksi pitkälle seinälle. Samalla telineeseen tulee 5 uutta leuanvetopaikkaa. Nostolava muuntuu n. kymmeneksi yhden hengen nostolavaksi, jotka sijoittuvat kahdelle avoimeksi jäävälle seinälle. Näin myös Barbell Clubilaiset mahtuvat nostamaan paremmin eikä odotteluaikaa nostojen välillä kerry kohtuuttoman paljon. Näiden ratkaisujen myötä vapaata lattiapintaa jää enemmän ohjattujen harjoitusten käyttöön, ja välineet saadaan sijoitettua paremmin päivän treenejä palvelemaan.

Talkoot muutostöitä varten pidetään lauantaina 24.3 klo 14 alkaen. Myös sunnuntai 25.3 käytetään kokonaan talkootöihin. Sali on suljettu kaikilta harjoittelijoilta talkooviikonloppuna turvallisuussyistä. Ohjatut treenit ja Kids-treenit pidetään lauantaina normaalisti.

Toivotan kaikki kynnelle kykenevät talkoisiin, pysyy vasara ja jakoavain kädessä tai ei.

Toivon myös ettei kukaan järkyty tulevista muutoksista. Myös itseäni harmittaa luopua Tallista. Parin vuoden ajan se palveli meitä erinomaisena treenipaikkana. Tallin käyttöaste on kuitenkin tilavuokraan nähden aivan liian pieni, eikä salilla ole varaa pitää Tallin kokoista tilaa nykyisellä käytöllä. Näillä mennään.

Huhtikuun Intensiivi On-Ramp julkaistu!

Klikkaa alla olevaa linkkiä ilmoittautumista ja lisätietoja varten!

Huhtikuun Intensiivi On-Ramp

CROSSFIT OULU FACEBOOKISSA
MIKSI CROSSFIT OULU
  • 100% varma fyysisen kunnon kasvu
  • Ammattivalmentajat
  • Onnistumisen elämyksiä
  • 1000 M2 avointa treenitilaa
  • Loistava treeniporukka
  • Kannustava ja avoin treeni-ilmapiiri